ΦΥΤΩΡΙΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΟΥΜΤΣΙΔΗ

ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ

Όλα τα είδη δενδρυλλίων, σε όλους τους τύπους, εμβολιασμένα με τις καλύτερες ποικιλίες

Δενδρύλλια

ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Όλες οι νέες καλλιέργειες που έχουμε φέρει στην Ελλάδα όπως ιπποφαές, αρώνια, γκότζι μπέρυ, βατόμουρα, στέβια, μύρτιλλα, κράνα και άλλα.

Νέες Καλλιέργειες

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Άρθρα, ειδήσεις, οδηγίες για τρόπους καλλιέργειας, νέες δυναμικές καλλιέργειες

Ιστολόγιο

Καλωσήρθατε στο φυτώριο οπωροφόρων δένδρων Κουμτσίδη. Οι εγκαταστάσεις του φυτωρίου βρίσκονται ανάμεσα στη Βέροια και τη Νάουσα στην Ημαθία. Καλλιεργούμε δενδρύλλια οπωροφόρων όπως ροδακινιές, μηλιές, αχλαδιές, κερασιές κ.α. αλλά και δυναμικές νέες καλλιέργειες όπως στέβια, αρώνια, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μύρτιλα, κράνα, βατόμουρα.

Με σκοπό να καλύψουν την απαίτηση των παραγωγών για υψηλής ποιότητας δενδρύλλια ξεκίνησαν τη δραστηριότητα τους τα ‘Φυτώρια Κουμτσίδη’ το 2000 με υπεύθυνο παραγωγής και πωλήσεων τον Παναγιώτη Κουμτσίδη.

Πολλαπλασιάζουμε όλα τα οπωροφόρα δένδρα (ροδακινιές, νεκταρινιές, αμυγδαλιές, μηλιές, αχλαδιές, βερικοκιές, δαμασκηνιές, ροδιές, κερασιές, ακτινιδιές, καστανιές, καρυδιές, φουντουκιές, ελιές, κυδωνιές, λωτούς κ.α.) καθώς και πολλά είδη καλλωπιστικών και δασικών φυτών.

Τα φυτώρια μας είναι εγκατεστημένα μόνο σε παρθένα εδάφη για υγιή και εύρωστα δενδρύλλια. Τα υποκείμενα προέρχονται στη πλειοψηφία τους από μεριστωματικό πολλαπλασιασμό (κύτταρο) ώστε τα φυτά να είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους ιώσεων και ασθενειών.

Η λήψη εμβολίων γίνεται από προεπιλεγμένες φυτείες Ολοκληρωμένης Διαχείρισης ή εισάγονται από πιστοποιημένες φυτείες εμβολιοληψίας του εξωτερικού.

Η υποστήριξη και μετά την πώληση στο παραγωγό είναι συνεχής με την παροχή πληροφοριών, συμβουλών καθώς και όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών που χρειάζονται για την ένταξη στα επενδυτικά προγράμματα του Υπουργείου.

Η μεταφορά των δενδρυλλίων γίνεται άμεσα σε κάθε περιοχή της Ελλάδος με μεγάλη επιμέλεια ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα φθοράς τους.

Η Έκθεση μας βρίσκεται στο 7ο χλμ. της Παλαιάς Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Νάουσας δίπλα από την Εγνατία Οδό δίνοντας έτσι γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι μπορούν να δουν από κοντά τα δενδρύλλια μας.

Καλή πλοήγηση!

Φυτώριο Κουμτσίδη